Geoffrey van Melick
Werkervaring
Huidige werkgever
High street, Bray
Berkshire SL6 2AQ
England
2009-2011
Van der Mijlenweg 16
1901 KD Bakkum
2007-2009
Vischmarkt 38
3841 BG Harderwijk
2006-2007
Paalsteenstraat 90
3620 Lanaken
België
2005-2006
Oude doelenkade 3-5
1621 BH Hoorn
2004-2005
Dorpstraat 93
1689 ES Zwaag
2004-2005
Breedstraat 158-160
1601 KG Enkhuizen
2002-2004
Dijk 62
1601 GK Enkhuizen
Referenties
- L.M.C. Klaassen (restaurant de Markerwaard)
- R. Post (restaurant de Smederij)
- J.C. Buijsman (Brasserie d’Oude veiling)
- M. Pol (Hendrickje Stoffels)
- J. Kapoolse (La Butte aux Bois)
- M. van der Kroft (’t Nonnetje)
- T. De Winter (Apicius)
Diploma’s
- Sociale hygiene
- Leermeester
- Speciaal Cas Spijkers academie diploma
- Allroundkok (niveau 4)
- Zelfstandig werkend kok (niveau 3)
- Basis kok (niveau 2)
- Keuken assistent (niveau 1)
Opleiding
Huidige opleiding
Cas Spijkers Academie
Dr. Peelenstraat 6
5831 EG Boxmeer
(niveau 4 allround kok)
2004-2007
R.O.C. Horizon College
Umbriellaan 1-2
1702 AJ Heerhugowaard
(niveau 2 kok en 3 zelfstandig werkend kok)
2002-2004
Martinus College
De Aanloop 6
1613 KW Grootebroek
(niveau 1 keuken assistent)
2000-2002
Regionale Scholengemeenschap
Boendersveld 3
1602 DK Enkhuizen
(voortgezet onderwijs)
1992-2000
Basisschool de Meester Spigtschool
Duijvenbrug 15
1616 PD Hoogkarspel
(basisschool)
Extra’s
- Recepten en artikelen schrijven voor de Streker. (regionale krant.)
- Recepten en artikelen schrijven voor de Stedebroecer. (regionale krant.)
- Artikel: gouden medaille nationaal jeugdteam op culinairy world cup Luxemburg. (NHD)
- Artikel Geoffrey valt in de prijzen. (NHD)
- Televisie uitzending bij Twee Vandaag.
- Stage bij restaurant Arzak, Donostia San Sebestiaan.
- Stage bij restaurant Amber, Hongkong.
- Lid van het Nederlands jeugd team onder leiding van Bert van Manen en Wynand vogel.
- Nieuws bulletin van regio 22.
- Nieuws bulletin van tv zeeland.
- Meegeweest naar IKA Culinairy Olympics samen met nationaal team.
- Mede oprichter van de Culitop.
- Gerechtenboek Koksgilde - Koppert Cress deel 1
- Gerechtenboek Koksgilde - Koppert Cress deel 2
- Interview lekker 2009 ‘jong talent’
- Geholpen met boek voor EduActief samen met Guido Panjer
Wedstrijdervaringen
- 2e van ondernemingswedstrijd ‘jong talent verwent’ (2006)
- Halve finale ‘Nationaal kampioen’ voor leerlingen (2006)
- 8e leerlingen wedstrijd à la minute koken BBB (2006)
- 5e internationale keuken BBB (2006)
- Dessertprijs, Valrhona BBB (2006)
- 3e Halve finale ‘Nederlands kampioen’ voor leerlingen (2007)
- 5e leerlingen wedstrijd à la minute koken (2007)
- 5e TT assen (2007)
- Deelname aan koksgilde NK (2007)
- 1e prijs voor de zilveren mossel in Goes (2008)
- 2e prijs voor haringmaster in Amsterdam (2008)
- Deelname koksgilde NK (2008)
- 2e bij Nederlands kampioen voor leerlingen, skillsmasters (2009)
- Deelname aan koksgilde NK (2009)
- Wijn & Spijs wedstrijd, Dessert&Vin doux naturel. (2010)
- Dag winnaar en overall winnaar Culinairy world cup in Luxemburg (2010)
- Deelnamen bij Nederlands kampioenschap voor leerlingen (2010)
- Deelname aan Koksgilde NK (2010)
- 3e prijs wedstrijd culinair Italie BBB (2011)
- 1e, 2e, 3e, en ere prijs eventt culinair Assen (2011)
- Persprijs culinair Saisonnier magazine (2011)
Toekomst
Les dessert de restaurant (stages professionnels) Valrhona Lyon. (n.a.v. dessertprijs 2007)