Curriculum Vitae


Geoffrey van Melick

Werkervaring

Huidige werkgever
High street, Bray
Berkshire SL6 2AQ
England

2009-2011
Van der Mijlenweg 16
1901 KD Bakkum

2007-2009
Vischmarkt 38
3841 BG Harderwijk

2006-2007
Paalsteenstraat 90
3620 Lanaken 
België

2005-2006
Oude doelenkade 3-5
1621 BH Hoorn

2004-2005
Dorpstraat 93
1689 ES Zwaag

2004-2005
Breedstraat 158-160
1601 KG Enkhuizen

2002-2004
Dijk 62
1601 GK Enkhuizen

Referenties
  • L.M.C. Klaassen (restaurant de Markerwaard)
  • R. Post (restaurant de Smederij)
  • J.C. Buijsman (Brasserie d’Oude veiling)
  • M. Pol (Hendrickje Stoffels)
  • J. Kapoolse (La Butte aux Bois)
  • M. van der Kroft (’t Nonnetje)
  • T. De Winter (Apicius)
Diploma’s
  • Sociale hygiene
  • Leermeester
  • Speciaal Cas Spijkers academie diploma
  • Allroundkok (niveau 4)
  • Zelfstandig werkend kok (niveau 3)
  • Basis kok (niveau 2)
  • Keuken assistent (niveau 1)

Opleiding

Huidige opleiding
Cas Spijkers Academie 
Dr. Peelenstraat 6
5831 EG Boxmeer 
(niveau 4 allround kok)

2004-2007
R.O.C. Horizon College
Umbriellaan 1-2
1702 AJ Heerhugowaard
(niveau 2 kok en 3 zelfstandig werkend kok)

2002-2004
Martinus College
De Aanloop 6
1613 KW Grootebroek
(niveau 1 keuken assistent)

2000-2002
Regionale Scholengemeenschap
Boendersveld 3
1602 DK Enkhuizen
(voortgezet onderwijs)

1992-2000
Basisschool de Meester Spigtschool
Duijvenbrug 15
1616 PD Hoogkarspel
(basisschool)
Extra’s
  • Recepten en artikelen schrijven voor de Streker. (regionale krant.)
  • Recepten en artikelen schrijven voor de Stedebroecer. (regionale krant.)
  • Artikel: gouden medaille nationaal jeugdteam op culinairy world cup Luxemburg. (NHD)
  • Artikel Geoffrey valt in de prijzen. (NHD)
  • Televisie uitzending bij Twee Vandaag. 
  • Stage bij restaurant Arzak, Donostia San Sebestiaan.
  • Stage bij restaurant Amber, Hongkong.
  • Lid van het Nederlands jeugd team onder leiding van Bert van Manen en Wynand vogel.
  • Nieuws bulletin van regio 22.
  • Nieuws bulletin van tv zeeland.
  • Meegeweest naar IKA Culinairy Olympics samen met nationaal team.
  • Mede oprichter van de Culitop.
  • Gerechtenboek Koksgilde - Koppert Cress deel 1
  • Gerechtenboek Koksgilde - Koppert Cress deel 2
  • Interview lekker 2009 ‘jong talent’
  • Geholpen met boek voor EduActief samen met Guido Panjer
Wedstrijdervaringen
  • 2e van ondernemingswedstrijd ‘jong talent verwent’ (2006)
  • Halve finale ‘Nationaal kampioen’ voor leerlingen (2006)
  • 8e leerlingen wedstrijd à la minute koken BBB (2006)
  • 5e internationale keuken BBB (2006)
  • Dessertprijs, Valrhona BBB (2006)
  • 3e Halve finale ‘Nederlands kampioen’ voor leerlingen (2007)
  • 5e leerlingen wedstrijd à la minute koken (2007)
  • 5e TT assen (2007)
  • Deelname aan koksgilde NK (2007)
  • 1e prijs voor de zilveren mossel in Goes (2008)
  • 2e prijs voor haringmaster in Amsterdam (2008)
  • Deelname koksgilde NK (2008)
  • 2e bij Nederlands kampioen voor leerlingen, skillsmasters (2009)
  • Deelname aan koksgilde NK (2009)
  • Wijn & Spijs wedstrijd, Dessert&Vin doux naturel. (2010)
  • Dag winnaar en overall winnaar Culinairy world cup in Luxemburg (2010)
  • Deelnamen bij Nederlands kampioenschap voor leerlingen (2010)
  • Deelname aan Koksgilde NK (2010)
  • 3e prijs wedstrijd culinair Italie BBB (2011)
  • 1e, 2e, 3e, en ere prijs eventt culinair Assen (2011)
  • Persprijs culinair Saisonnier magazine (2011)
Toekomst
Les dessert de restaurant  (stages professionnels) Valrhona Lyon.  (n.a.v. dessertprijs 2007)